Over Ons

 

 

Eetkoeriers.nl is een Domein van De Eetkoeriers Bezorggroep BV welke als groothandel al actief is sinds 1980. Online verkoop wordt door ons al gedaan sinds 1999, toen webshops nog heel bijzonder waren. Eetkoeriers werd als eenmanszaak opgestart in 2008 terwijl Thuisbezorgd nog niet gestart was en het bezorgen van warme gerechten nog heel vreemd was. Restaurants die benaderd werden reageerden met de opmerking: "we zijn toch geen bezorgrestaurant!" dat willen onze klanten helemaal niet.

Wat zijn de tijden veranderd sindsdien!

 

Eetkoeriers Bezorggroep BV werd opnieuw gestart in 2024. Ons doel is om de bezorgmarkt prettiger te maken voor zowel de restaurants als voor de bezorgers. De jaaarlijkse winsten worden eerlijk verdeeld, dus ook met de bezorgers. Het werk wordt eerlijk verdeel. Het moet fijn zijn en blijven om met ons samen te werken

 

Onze adresgegevens zijn:
Eetkoeriers Bezorggroep BV
Nieuwstraat 5
5552BT Valkenswaard Nederland

Tel. 0643 97 4117
Info@eetkoeriers.nl
Inschrijving KvK: 91197201
BTW nummer: NL865578655B01

 

Garantie
Op aangekochte elektrische bezorgfietsen bieden we 12 maanden garantie. Bij een lease e-bike blijft de garantie zolang het contract loopt actief. Bij de Financial Lease van de bezorg e-bike kan extra gekozen worden voor een onderhoudsovereenkomst en verzekering voor €80,00 per maand waardoor de koper geen onverwachte kosten heeft.